Се издава наместен стан 45 м2 до Шампионче

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 9,300 мкд / 150
Изградба: 2010
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 45
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: Нема паркинг
Адреса: Шампионче
Локација: Скопје, Кисела Вода

Се издава наместен двособен стан од 45 м2 после подвозникот до Шампионче. Комплет наместен на втори кат.

Se izdava namesten dvosoben stan od 45 m2 posle podvoznikot do Shampionche. Komplet namesten na vtori kat.

Информации за огласувачот

Агенција Дом
070335990