Се издава луксузен стан од 140 м2 во Центар

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 37,200 мкд / 600
Изградба: 2018
Опрема: Наместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 140
Лифт: Да
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: Нема паркинг
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Центар

Шифра 10905

Агенција Домик издава луксузно наместен стан од 140 м2 во Центар. Сам на кат со директен пристап од лифтот до апартманот.

Shifra 10905

Agencija Domik izdava luksuzno namesten stan od 140 m2 vo Centar. Sam na kat so direkten pristap od liftot do apartmanot.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036