Се издава екслузивен стан во Орман - комплекс Верина

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: По договор
Изградба: 2012
Опрема: Полунаместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 210
Лифт: Да
Камин: Да
Шпорет: Да
Паркинг: На улица
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Станот се состои од дневна 90 м2, трпезарија, соба со камин,
3 спални со сопствени купатила, гостинско купатило, гардеробер, сопствен систем за ладење и греење. Во самиот комплекс има базен, езеро, тениско и фудбалско игралиште, фитнес центар со сауна и турска бања, детско игралиште, простор за пикник.

Зградата е со панорамски лифт а комплексот е од затворен тип со сопствено обезбедување. Има супер маркет, кафе / билијард клуб.

Stanot se sostoi od dnevna 90 m2, trpezarija, soba so kamin,
3 spalni so sopstveni kupatila, gostinsko kupatilo, garderober, sopstven sistem za ladenje i greenje. Vo samiot kompleks ima bazen, ezero, tenisko i fudbalsko igralishte, fitnes centar so sauna i turska banja, detsko igralishte, prostor za piknik.

Zgradata e so panoramski lift a kompleksot e od zatvoren tip so sopstveno obezbeduvanje. Ima super market, kafe / bilijard klub.

Информации за огласувачот

Милениум Ком
075278789
075496650