Се издава двособен стан во Центар кај Рамстор

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 15,500 мкд / 250
Изградба: 2016
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 40
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Центар

Шифра 3812

Се издава двособен стан во Центар во близина на Рамстор 45 м2, нова зграда.

Shifra 3812

Se izdava dvosoben stan vo Centar vo blizina na Ramstor 45 m2, nova zgrada.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036