Се издава двособен наместен стан во Аеродром 38 м2

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 15,500 мкд / 250
Изградба: 2015
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 38
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Аеродром

Шифра 23437

Агенција Домик издава двособен стан во Аеродром - 38 м2.

Shifra 23437

Agencija Domik izdava dvosoben stan vo Aerodrom - 38 m2.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036