Се издава двособен луксузен стан 60 м2 во Капиштец

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 31,000 мкд / 500
Изградба: 2017
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 60
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Центар

Шифра 262174

Се издава двособен луксузен стан од 60 м2 во Капиштец.

Shifra 262174

Se izdava dvosoben luksuzen stan od 60 m2 vo Kapishtec.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036