Се издава деловен простор во Центар 41 м2

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 12,090 мкд / 195
Изградба: 2018
Опрема: Празен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 41
Паркинг: На улица
Адреса: 50-та Дивизија Центар
Локација: Скопје, Центар

Се издава деловен простор во Центар, ул. 50-та Дивизија, 41 м2.

Шифра 262318

Se izdava deloven prostor vo Centar, ul. 50-ta Divizija, 41 m2.

Shifra 262318

Информации за огласувачот

Агенција Домик
023221404
078239036