Се издава четворособен луксузен стан во Козле 120 м2

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 40,300 мкд / 650
Изградба: 2017
Опрема: Наместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 120
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Козле
Локација: Скопје, Карпош

Шифра 262281

Агенција Domik Real Estate издава четворособен луксузен стан во Козле од 120 м2

Shifra 262281

Agencija Domik Real Estate izdava chetvorosoben luksuzen stan vo Kozle od 120 m2

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036