1 собен ненамештен стан во строг центар на Куманово

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: По договор
Локација: Куманово, Куманово

Се издава 1 собен ненамештен стан во строг центар на Куманово почнувајќи од 01.03.2020 година.

Se izdava 1 soben nenameshten stan vo strog centar na Kumanovo pochnuvajki od 01.03.2020 godina.

Информации за огласувачот

Зоран
074241234