Се бараат 12 молери за работа во Хрватска

Тип на оглас Договор
Цена: 372 мкд / 6
Локација: Скопје, Центар

Потребни се 12 молери за работа во Хрватска, обезбедено работна виза, смештај, превоз (во Хрватска) и храна, плата 5/6€ на час, работни часа 220+/месец.

Potrebni se 12 moleri za rabota vo Hrvatska, obezbedeno rabotna viza, smeshtaj, prevoz (vo Hrvatska) i hrana, plata 5/6€ na chas, rabotni chasa 220+/mesec.

Информации за огласувачот

Никола
070376277