Се бара за изнајмување деловен простор 250-350м2 Карпош

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: По договор
Изградба: 2000
Опрема: Полунаместен
Соби: 10
Балкони: 2
Квадратура: 350
Клима: Да
Паркинг: Гаража
Адреса: bb
Локација: Скопје, Карпош

Бараме нови канцеларии за изнајмување!
- Во околината на Тафталиџе, Козле или Карпош 1
- Големина 250-350 м2
- Два тоалети, кујна и две соби што може да ги користиме како конференциски простории.

- БЕЗ посредништво на агенции, сакаме директна соработка со сопственикот!
Од нас очекувај:
- редовна и навремена исплата на трошоците
- соработка на долг рок
- грижа и одржување на просториите како да се наши
Ако знаеш некој, сподели!

Barame novi kancelarii za iznajmuvanje!
- Vo okolinata na Taftalidze, Kozle ili Karposh 1
- Golemina 250-350 m2
- Dva toaleti, kujna i dve sobi shto moze da gi koristime kako konferenciski prostorii.

- BEZ posrednishtvo na agencii, sakame direktna sorabotka so sopstvenikot!
Od nas ochekuvaj:
- redovna i navremena isplata na troshocite
- sorabotka na dolg rok
- griza i odrzuvanje na prostoriite kako da se nashi
Ako znaesh nekoj, spodeli!

Информации за огласувачот

Тина
078263525