Се бара Вордпрес (Wordpress) веб девелопер

Тип на оглас Неопределено
Цена: По договор
Локација: Скопје, Аеродром

Најголемиот македонски хостинг провајдер и регистрар на домени МКхост објавува отворен конкурс за вработување, за позицијата веб девелопер.

Кои се главните задачи за оваа работна позиција?

- Развој на веб сајтови
- Веб дизајн
- Одржување на веб сајтови на клиентите на МКхост

Кои моментални познавања би те издвоиле?

- Front-End технологии: HTML / CSS / JavaScript / jQuery / Bootstrap 3, 4
- SQL бази на податоци (MySQL)
- WordPresss
- PHP

Што значи да се биде дел од тимот на МКхост?

Работата во МКхост е исполнета преку пријателска, динамична и тимски организирана средина, со можности за персонално и професионално унапредување. Погледни како изгледа еден работен ден во МКхост тука!

Дополнителни информации

Работното време во МКхост е од понеделник до петок, 08:00-16:00.

Како да аплицирам?

Испрати го твоето CV на jobs@mkhost.com.mk најдоцна до 01.03.2019.

Najgolemiot makedonski hosting provajder i registrar na domeni MKhost objavuva otvoren konkurs za vrabotuvanje, za pozicijata veb developer.

Koi se glavnite zadachi za ovaa rabotna pozicija?

- Razvoj na veb sajtovi
- Veb dizajn
- Odrzuvanje na veb sajtovi na klientite na MKhost

Koi momentalni poznavanja bi te izdvoile?

- Front-End tehnologii: HTML / CSS / JavaScript / jQuery / Bootstrap 3, 4
- SQL bazi na podatoci (MySQL)
- WordPresss
- PHP

Shto znachi da se bide del od timot na MKhost?

Rabotata vo MKhost e ispolneta preku prijatelska, dinamichna i timski organizirana sredina, so moznosti za personalno i profesionalno unapreduvanje. Pogledni kako izgleda eden raboten den vo MKhost tuka!

Dopolnitelni informacii

Rabotnoto vreme vo MKhost e od ponedelnik do petok, 08:00-16:00.

Kako da apliciram?

Isprati go tvoeto CV na jobs@mkhost.com.mk najdocna do 01.03.2019.

Информации за огласувачот

МКхост