Се бара дечко/девојка за работа во фарбара

Тип на оглас Неопределено
Цена: 18,000 мкд / 290
Локација: Скопје, Центар

Потребно е лице за работа во фарбара.

- Почетна плата 18.000 ден нето.
- Работно време: Понеделник до Петок
- Работа со висока технологија на фарбање стакло.
- Локација: Скопје

Контакт на твитер: Gogiche/status/1092058611457671169

Potrebno e lice za rabota vo farbara.

- Pochetna plata 18.000 den neto.
- Rabotno vreme: Ponedelnik do Petok
- Rabota so visoka tehnologija na farbanje staklo.
- Lokacija: Skopje

Kontakt na tviter: Gogiche/status/1092058611457671169

Информации за огласувачот

Gogiche