Scott Scale 940 2017 Mountain Bike

Тип на оглас Се продава
Цена: 80,600 мкд / 1,300
Локација: Скопје, Центар

Спецификации на следниот линк: https://www.evanscycles.com/scott-scale-940-2017-mountain-bike-EV286092

Specifikacii na sledniot link: https://www.evanscycles.com/scott-scale-940-2017-mountain-bike-EV286092

Информации за огласувачот

Бин мк
072248166