Салонит табли половни

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,000 мкд / 64
Локација: Скопје, Кисела Вода

Продавам половни салонит табли има повеќе од 150 парчиња. Таблите се тие на сликите и се продаваат комплет како што се има и оштетени. Цената е за комплет.

Prodavam polovni salonit tabli ima poveke od 150 parchinja. Tablite se tie na slikite i se prodavaat komplet kako shto se ima i oshteteni. Cenata e za komplet.

Информации за огласувачот

Благица
078311101