Ресторан Кај Gino вработува

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

Поради проширување на капацитетите имаме потреба од персонал за следните работни позиции:

1. Салатерка
2. Хигиеничарка
3. Пица мајстор
4. Продавач во слаткара

Информации на ? или во нашиот ресторан!

Poradi proshiruvanje na kapacitetite imame potreba od personal za slednite rabotni pozicii:

1. Salaterka
2. Higienicharka
3. Pica majstor
4. Prodavach vo slatkara

Informacii na ? ili vo nashiot restoran!

Информации за огласувачот

Restoran Kaj GINO
070342191