Реновиран стан

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,216,000 мкд / 68,000
Изградба: 1976
Реновиран: Да
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 102
Подрум: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: Нема паркинг
Адреса: Топаанско Поле
Локација: Скопје, Чаир

Удобен, реновиран стан.

Udoben, renoviran stan.

Информации за огласувачот

Жарко Георгиевски
070291057