Рецепционерки

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

Најголемиот, комплетно нов фитнес центар во градот за аеробик, пилатес-микс, зумба, јога, total body workout и body combat заради проширување на активностите има потреба од рецепционерка (полно работно време, осигурана, пријавена и сл.)
Вашите CV-а можете да ги праќате на e-mail : fitnesstanica@gmail.com
Oгласот трае до 26.03.2019 (Вторник)

Najgolemiot, kompletno nov fitnes centar vo gradot za aerobik, pilates-miks, zumba, joga, total body workout i body combat zaradi proshiruvanje na aktivnostite ima potreba od recepcionerka (polno rabotno vreme, osigurana, prijavena i sl.)
Vashite CV-a mozete da gi prakate na e-mail : fitnesstanica@gmail.com
Oglasot trae do 26.03.2019 (Vtornik)

Информации за огласувачот

Fitnes Stanica Olimpiski
078294486