Работници за слаткарница

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Гази Баба

Имаме потреба од следниве работни позиции:
-Мајстор слаткар/ка
-Помошник слаткар/ка

Доколку имате желба да бидете дел од еден позитивен и успешен тим исконтактирајте не.

Imame potreba od slednive rabotni pozicii:
-Majstor slatkar/ka
-Pomoshnik slatkar/ka

Dokolku imate zelba da bidete del od eden pozitiven i uspeshen tim iskontaktirajte ne.

Информации за огласувачот

Slatkarnica Ve-miks
070255236
070939903