Работа таверна Крит

Тип на оглас Договор
Цена: 49,600 мкд / 800
Локација: Скопје, Аеродром

Потребна е жена на возраст до 40 години за чистење во таверна на Зарос, Крит. Обезбедено сместување и храна. Задолжително познавање на грчки или англиски јазик. Почеток на сезона од 20 април. Може да ме контактирате по Viber.

Potrebna e zena na vozrast do 40 godini za chistenje vo taverna na Zaros, Krit. Obezbedeno smestuvanje i hrana. Zadolzitelno poznavanje na grchki ili angliski jazik. Pochetok na sezona od 20 april. Moze da me kontaktirate po Viber.

Информации за огласувачот

Маја Наскова
00306998251886