РАБОТА НА БРОД ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ!

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

РАБОТА НА БРОД ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ!
ВРАБОТУВАМЕ ГОТВАЧ
Доколку сте вредни, амбициозни и талентирани за готвење, имате желба за работа и ново искуство, контактирајте не и станете дел од тимот на Бродот на среќата!

RABOTA NA BROD VO CENTAROT NA SKOPJE!
VRABOTUVAME GOTVACh
Dokolku ste vredni, ambiciozni i talentirani za gotvenje, imate zelba za rabota i novo iskustvo, kontaktirajte ne i stanete del od timot na Brodot na srekata!

Информации за огласувачот

Бродот на среќата
078308354