Просторен стан на две нивоа 118м2 Беком

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 1970
Опрема: Празен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 118
Паркинг: На улица
Адреса: Супер Маркет Беком
Локација: Битола, Битола

Просторен стан на две нивоа 118м2 Беком

Греење: Дрва
Спрат: 4 кат
Состојба: Стар
Лифт: Не
Број на бањи: 1
Подрум: Не
Ориентација: Југ

Се продава стан 83м2 кат + 35м2 подкровје
Вреди да се види

Цена поволна

Prostoren stan na dve nivoa 118m2 Bekom

Greenje: Drva
Sprat: 4 kat
Sostojba: Star
Lift: Ne
Broj na banji: 1
Podrum: Ne
Orientacija: Jug

Se prodava stan 83m2 kat + 35m2 podkrovje
Vredi da se vidi

Cena povolna

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015
047615090