Професионални ножеви за готвачи

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,800 мкд / 45
Локација: Скопје, Петровец

Ножевите се од росфрај, нови во куферче со шифри. Може и по Карго.

Nozevite se od rosfraj, novi vo kuferche so shifri. Moze i po Kargo.

Информации за огласувачот

Горан
078230419