ПРОЕКТИРАЊЕ, ИЗВЕДБА И ОПРЕМУВАЊЕ НА БАЗЕНИ И СПА

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

Основната дејност на фирмата WATERPOINT – Бугарија е фокусирана на ПРОЕКТИРАЊЕ, ИЗВЕДБА И ОПРЕМУВАЊЕ НА БАЗЕНИ, САУНИ, ПАРНИ БАЊИ И ОПРЕМА ЗА СПА ЦЕНТРИ.

Во нашиот асортиман ќе најдете ПВЦ фитинзи, филтри, пумпи, решенија за греење, автоматски роботи и усисивачи, хемикалии за третман на вода, системи за дезинфекција, подводно осветлување , додатоци за чистење, сауни, инфрацрвена сауна, дрвен материјал за сауни, генератори на пареа, стаклен мозаик, СПА мебел, итн.

Избираме за вас само најдобрите квалитетни производи на пазарот. Ние гарантираме добри цени и одлична услуга за секој од нашите клиенти.

Повик за понуда, ние очекуваме од вас! +359 885 279 070

Osnovnata dejnost na firmata WATERPOINT – Bugarija e fokusirana na PROEKTIRANjE, IZVEDBA I OPREMUVANjE NA BAZENI, SAUNI, PARNI BANjI I OPREMA ZA SPA CENTRI.

Vo nashiot asortiman ke najdete PVC fitinzi, filtri, pumpi, reshenija za greenje, avtomatski roboti i usisivachi, hemikalii za tretman na voda, sistemi za dezinfekcija, podvodno osvetluvanje , dodatoci za chistenje, sauni, infracrvena sauna, drven materijal za sauni, generatori na parea, staklen mozaik, SPA mebel, itn.

Izbirame za vas samo najdobrite kvalitetni proizvodi na pazarot. Nie garantirame dobri ceni i odlichna usluga za sekoj od nashite klienti.

Povik za ponuda, nie ochekuvame od vas! +359 885 279 070

Информации за огласувачот

WATERPOINT
359885279070