Продажба на хумидори за пури, запалки и пепелници

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

LGA е продавница за продажба на акцесоари за пури лоцирана во Скопје, Македонија.

Ние сме ексклузивен претставник за бројни популарни марки на пури во Македонија.

Премиум додатоци од пури, како што се запалки, разни видови на секачи за пури, хумидори, футроли, држачи за пури.

Ниту едно премиум искуство не е комплетно без соодветен пијалок за врвно уживање. Ве имаме покриено, така што ќе можете да го завршите вашето искуство со пури со само едно застанување.

LGA e prodavnica za prodazba na akcesoari za puri locirana vo Skopje, Makedonija.

Nie sme ekskluziven pretstavnik za brojni popularni marki na puri vo Makedonija.

Premium dodatoci od puri, kako shto se zapalki, razni vidovi na sekachi za puri, humidori, futroli, drzachi za puri.

Nitu edno premium iskustvo ne e kompletno bez soodveten pijalok za vrvno uzivanje. Ve imame pokrieno, taka shto ke mozete da go zavrshite vasheto iskustvo so puri so samo edno zastanuvanje.

Информации за огласувачот

Габриел
078499684
026155560
075998999