ПРОДАЖБА НА ХЛАДЊАЧА ПИКУП

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Бренд / Модел: Renault Traffic
Произведена: 2012
Локација: Крушево, Крушево

Продажба на ХЛАДНАЧА ПИКУП тип РЕНО ТРАФИК датум на производство 2012 година.
Цена по договор

Prodazba na HLADNAChA PIKUP tip RENO TRAFIK datum na proizvodstvo 2012 godina.
Cena po dogovor

Информации за огласувачот

Nikola Kiprovski
078265033
023236000