Продавам стан во Скопје, Ѓорче Петров 64м2

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,914,000 мкд / 47,000
Изградба: 1974
Реновиран: Да
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 64
Подрум: Да
Паркинг: Гаража
Адреса: Boris Sarafov 44, 1000 Skopje
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Продавам стан во Скопје, Ѓорче Петров, на улица Борис Сарафов 44, од 64м2 + подрум. Се состои од претсобје, дневна соба, кујна + кабинет, спална соба, бања, балкон 7м2, втор спрат. Станот е во одлична состојба, со нова безбедносна врата, ПВЦ прозорци, паркет, (реновиран 2017 и 2020 година). Во непосредна близина е основното училиште Мирче Ацев, повеќе маркети, детска градинка, тивка и зелена локација. Доволен број паркинг места пред зградата, со бесплатен паркинг.

Prodavam stan vo Skopje, Gjorche Petrov, na ulica Boris Sarafov 44, od 64m2 + podrum. Se sostoi od pretsobje, dnevna soba, kujna + kabinet, spalna soba, banja, balkon 7m2, vtor sprat. Stanot e vo odlichna sostojba, so nova bezbednosna vrata, PVC prozorci, parket, (renoviran 2017 i 2020 godina). Vo neposredna blizina e osnovnoto uchilishte Mirche Acev, poveke marketi, detska gradinka, tivka i zelena lokacija. Dovolen broj parking mesta pred zgradata, so besplaten parking.

Информации за огласувачот

Koста
071325552