Продавам стан на 5 кат од 7, зградата има 2 лифта

Тип на оглас Се продава
Цена: 49,500 мкд / 798
Изградба: 2006
Опрема: Полунаместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 47
Лифт: Да
Клима: Да
Паркинг: На улица
Адреса: pandil siskov 1/41
Локација: Скопје, Аеродром

станот се наоѓа во близина на Поликлиника Јане Сандански , во зградата над Рептил маркетот, инвеститор ПУИК

stanot se naogja vo blizina na Poliklinika Jane Sandanski , vo zgradata nad Reptil marketot, investitor PUIK

Информации за огласувачот

ILIDIJA
075359006