ПРОДАВАМ СТАН - ЦЕНТАР

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,495,000 мкд / 72,500
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 2
Квадратура: 70
Подрум: Да
Телевизор: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Шумадиска 16а/5
Локација: Скопје, Центар

Продавам стан во Центар. Воена зграда со 13 стана. Ориентација Исток-Запад. Две посебни спални, дневна со трпезарија, кујна со директна вентилација, купатило со директна вентилација. Подрум од 12м2 цементиран-употреблив. Во непосредна близина на градинка, школо, маркети, зелен пазар.

Prodavam stan vo Centar. Voena zgrada so 13 stana. Orientacija Istok-Zapad. Dve posebni spalni, dnevna so trpezarija, kujna so direktna ventilacija, kupatilo so direktna ventilacija. Podrum od 12m2 cementiran-upotrebliv. Vo neposredna blizina na gradinka, shkolo, marketi, zelen pazar.

Информации за огласувачот

Ѓоко
070303036