ПРОДАВАМ ШЕСТОСЕД 6000 ДЕН.

Тип на оглас Се продава
Цена: 6,000 мкд / 96
Локација: Скопје, Карпош

ПРОДАВАМ ОДЛИЧНО СОЧУВАН ШЕСТОСЕД 6000 ДЕН. ТЕЛ. 070464710 ДАНИЦА.

PRODAVAM ODLIChNO SOChUVAN ShESTOSED 6000 DEN. TEL. 070464710 DANICA.

Информации за огласувачот

ДАНИЦА
070464710