Продавам реновиран стан во Буњаковец кај Романска Амбасада

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,028,140 мкд / 64,970
Изградба: 1989
Реновиран: Да
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 73
Подрум: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Рајко Зинзифов бр.32
Локација: Скопје, Центар

Продавам стан во Буњаковец кај Романска Амбасада, станот е полусутерен 73м2, но со големи прозори, со три спални соби, од корен реновиран , луксузно уреден за извадање, се продава комплетно опремен, со превземање на кираџии, сигурни приходи секој месец, заработка 20 пати поголема отколку да ги орочите вашите пари во банка.

Во цената влегува комплетно се што се наоѓа во станот, кој покрај стандардна опрема (кревети, плакари, бироа) има и 4 ЛЦД телевизори, 6 Термор конвектори, машина за перење, машина за сушење алишта, комплетно опремена кујна.

Цената на станот заедно со целата опрема е 890евра/м2. Цената е фиксна. Во дворот од зградата поседувам и помошна просторија од 16м2, исто така со чист имотен лист, која не е задолжително да ја купите заедно со станот, цена за помошната просторија е 300евра/м2.

Prodavam stan vo Bunjakovec kaj Romanska Ambasada, stanot e polusuteren 73m2, no so golemi prozori, so tri spalni sobi, od koren renoviran , luksuzno ureden za izvadanje, se prodava kompletno opremen, so prevzemanje na kiradzii, sigurni prihodi sekoj mesec, zarabotka 20 pati pogolema otkolku da gi orochite vashite pari vo banka.

Vo cenata vleguva kompletno se shto se naogja vo stanot, koj pokraj standardna oprema (kreveti, plakari, biroa) ima i 4 LCD televizori, 6 Termor konvektori, mashina za perenje, mashina za sushenje alishta, kompletno opremena kujna.

Cenata na stanot zaedno so celata oprema e 890evra/m2. Cenata e fiksna. Vo dvorot od zgradata poseduvam i pomoshna prostorija od 16m2, isto taka so chist imoten list, koja ne e zadolzitelno da ja kupite zaedno so stanot, cena za pomoshnata prostorija e 300evra/m2.

Информации за огласувачот

зоки
078307543