Биро и работен стол

Тип на оглас Се продава
Цена: 5,000 мкд / 80
Локација: Охрид, Охрид

Продавам ново биро и работен стол.

Prodavam novo biro i raboten stol.

Информации за огласувачот

Lili
070336935