Продавам плинска боца Макпетрол

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,800 мкд / 29
Локација: Скопје, Гази Баба

Продавам плинска боца Макпетрол од 10 килограми.

Prodavam plinska boca Makpetrol od 10 kilogrami.

Информации за огласувачот

M.N.
079205013