Продавам пантолони,кошули,џемпери и маици

Тип на оглас Се продава
Цена: 100 мкд / 1
Локација: Скопје, Карпош

Продавам пантолони,кошули,џемпери и маици о тоа 55 пара пантолони,8 кошули бели,5 џемпери во V и 23 поло маици се по 100 денари парче или за цела количина за 9000,оо денари

Prodavam pantoloni,koshuli,dzemperi i maici o toa 55 para pantoloni,8 koshuli beli,5 dzemperi vo V i 23 polo maici se po 100 denari parche ili za cela kolichina za 9000,oo denari

Информации за огласувачот

anonimus
076490533