Prodavam Namesten stan

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,906,000 мкд / 63,000
Реновиран: Да
Опрема: Наместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 57
Клима: Да
Камин: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Адреса: Socijalistichka zora 72/22
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Продавам стан од 60м2
Ѓорче Петров
Ул.Христо Батанџиев 72 градба 2006
Станот е на трети кат , источна страна ,комплетно реновиран и истиот се продава исклучиво наместен како што е на сликите ...
Комплет кујната (машина за садови ,фрижидер ,микро,мелница за отпадок на храна ,плодна печка)
Комплет спална ,комплет дневна (со два телевизора ) ...машина за перење алишта, машина за сушење алишта
Цената е фиксна
63000€
За повеке инфо... 071242187

Prodavam stan od 60m2
Gjorche Petrov
Ul.Hristo Batandziev 72 gradba 2006
Stanot e na treti kat , istochna strana ,kompletno renoviran i istiot se prodava iskluchivo namesten kako shto e na slikite ...
Komplet kujnata (mashina za sadovi ,frizider ,mikro,melnica za otpadok na hrana ,plodna pechka)
Komplet spalna ,komplet dnevna (so dva televizora ) ...mashina za perenje alishta, mashina za sushenje alishta
Cenata e fiksna
63000€
Za poveke info... 071242187

Информации за огласувачот

Maja
071242187
071242187