Продавам медијапан елементи за кујна

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Битола, Битола

Продавам многу поволно зачувани максимално медијапан елементи за во кујна.

Prodavam mnogu povolno zachuvani maksimalno medijapan elementi za vo kujna.

Информации за огласувачот

Искра Гудовска Костадиновска
071294320