Продавам HDMI кабел - M/M 3M v2.0 4K Genesis Premium

Тип на оглас Се продава
Цена: 350 мкд / 5
Локација: Скопје, Карпош

Подржува 4К видео резолуција. Целосно ги поддржува 3D видеата. Кабелот има флексибилна, армирана плетенка, што ја прави особено отпорна на дробење, абразија и други механички оштетувања. Позлатен HDMI приклучок е гаранција за звук и слика од највисоката класа.

Podrzuva 4K video rezolucija. Celosno gi poddrzuva 3D videata. Kabelot ima fleksibilna, armirana pletenka, shto ja pravi osobeno otporna na drobenje, abrazija i drugi mehanichki oshtetuvanja. Pozlaten HDMI prikluchok e garancija za zvuk i slika od najvisokata klasa.

Информации за огласувачот

Goran
071762945