Продавам две собни врати

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,000 мкд / 16
Локација: Скопје, Центар

Продавам две одлично сочувани дрвени собни врати, бели, без каси. Димензии 200 на 75.

Prodavam dve odlichno sochuvani drveni sobni vrati, beli, bez kasi. Dimenzii 200 na 75.

Информации за огласувачот

Наде
070227664