Продавам декоративни садници

Тип на оглас Се продава
Цена: 300 мкд / 4
Локација: Охрид, Охрид

Продавам декоративни садници и хортенсиа, разни бои и сорти.

Prodavam dekorativni sadnici i hortensia, razni boi i sorti.

Информации за огласувачот

оглас2
075556652