Прекрасен стан во Тафталиџе 2

Тип на оглас Се продава
Цена: 6,386,000 мкд / 103,000
Изградба: 2018
Опрема: Полунаместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 85
Лифт: Да
Подрум: Да
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Осло бр 4
Локација: Скопје, Карпош

Прекрасен 4 собен стан во Тафталиџе 2. Опремен со кујна, спална, паркинг простор (гаража). Екстра квалитет на градба и изведба.

Prekrasen 4 soben stan vo Taftalidze 2. Opremen so kujna, spalna, parking prostor (garaza). Ekstra kvalitet na gradba i izvedba.

Информации за огласувачот

мето
078399616