Преинсталација на десктоп, лаптоп компјутери...

Тип на оглас Се продава
Цена: 300 мкд / 4
Локација: Скопје, Кисела Вода

Ефикасно и безбедно чистење од вируси и преинсталација ( windows xp, vista, 7, 8.1, 10, android) на вашите десктоп и лаптоп компјутери, како и таблети и смартфони.
Доаѓам на повик.

Efikasno i bezbedno chistenje od virusi i preinstalacija ( windows xp, vista, 7, 8.1, 10, android) na vashite desktop i laptop kompjuteri, kako i tableti i smartfoni.
Doagjam na povik.

Информации за огласувачот

Гоце
078299420