Потребен е доктор стоматолог

Тип на оглас Неопределено
Цена: По договор
Локација: Скопје, Аеродром

Стоматолошка ординација Астерион која се наоѓа во Аеродром, вработува доктор стоматолог, предност имаат лица со искуство.
Своите мотивациони писма и апликации праќајте ги на нашата e-mail адреса.

Stomatoloshka ordinacija Asterion koja se naogja vo Aerodrom, vrabotuva doktor stomatolog, prednost imaat lica so iskustvo.
Svoite motivacioni pisma i aplikacii prakajte gi na nashata e-mail adresa.

Информации за огласувачот

Стоматолошка ординација Астерион
077697434