PLAY игротека & кафе - вработува

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Карпош

PLAY игротека & кафе во Тафталиџе, вработува две личности, за двосменско работење, пријавени на полно работно време.
Сите заинтересирани нека испратат своја биографија на playigrotekacafe@yahoo.com и јавете се на 078/307-407

PLAY igroteka & kafe vo Taftalidze, vrabotuva dve lichnosti, za dvosmensko rabotenje, prijaveni na polno rabotno vreme.
Site zainteresirani neka ispratat svoja biografija na playigrotekacafe@yahoo.com i javete se na 078/307-407

Информации за огласувачот

PLAY игротека & кафе
078307407