Плац за куќа-викендица

Тип на оглас Се продава
Цена: 310 мкд / 5
Квадратура: 700
Локација: Кичево, Кичево

Кичево во атар на с.Карбуница продавам плац за куќа / викендица - 700м2 со дворно место, одлична локација во село (КП-2205). Цена 5 E м2

Kichevo vo atar na s.Karbunica prodavam plac za kuka / vikendica - 700m2 so dvorno mesto, odlichna lokacija vo selo (KP-2205). Cena 5 E m2

Информации за огласувачот

marijan
070396770