Пиротски рачно ткаен прекривач

Тип на оглас Се продава
Цена: 62,000 мкд / 1,000
Локација: Скопје, Аеродром

Рачно ткаен Пиротски прекривач, волнен со српска апликација, прекрасно очуван. Старост околу 80 год.

Rachno tkaen Pirotski prekrivach, volnen so srpska aplikacija, prekrasno ochuvan. Starost okolu 80 god.

Информации за огласувачот

Nikola Cipan
070797675