Пианино Ronisch Super 140x110x55cm 55 години старо

Тип на оглас Се продава
Цена: 75,000 мкд / 1,209
Локација: Скопје, Центар

Продавам Пианино Ronisch Super кафеаво, сочувано, старо 55 години, 140*110*55cm.

Исправно, слики не е-пошта, вибер...

Prodavam Pianino Ronisch Super kafeavo, sochuvano, staro 55 godini, 140*110*55cm.

Ispravno, sliki ne e-poshta, viber...

Информации за огласувачот

Iv
075227022