PEUGEOT 307SW 1.6HDI 110KS

Тип на оглас Се продава
Цена: 204,600 мкд / 3,300
Бренд / Модел: Peugeot 307
Каросерија: Караван
Произведена: 2005
Километража: 215000
Менувач: Мануелен
Гориво: Дизел
Локација: Скопје, Гази Баба

Се продава PEUGEOT 307SW 1.6HDI 2005година

Возилото е во многу добра состојба максимално сочувано купено е од приватно лице во Германија (прв газда) и со возење е донесено во Македонија.Возилото има многу опрема:

-Панорама кров (се отвара и затвара на дугме)

-ABS и ESP за кочење и против пролизгување

-Климатроник (одлично лади)

-Електрика на сите прозорори, и ретровизори

-Централно заклучување (со заклучување се затвараат и ретровизорите)

-Фабричко радио со ЦД и контроли на волан

-Борд комијутер

-Греачи на предни седишта

-Воланот се штелува по висина и возачкото седиште

-Задната клупа е делива со можност за седум седишта

-Паркинк сензори (позади)

-Xsenon Светла

-Задните стакла се фабрички затемнети

-прохромска маска и хологенки (Возилото е редизајн верзија)

-4 нови гуми CONTINENTAL

-Сервисна книшка за сите километри моментално има 215000км кога е донесено во Македонија променети се маслото и филтрите

-Два клуча

-10x AIRBEGS

-Кровни Држачи

-Фиоки под предните седишта

-И друга опрема

-На возилото му се средени документите до регистрација и може да се види во секое време и проба

Без замени.

Se prodava PEUGEOT 307SW 1.6HDI 2005godina

Voziloto e vo mnogu dobra sostojba maksimalno sochuvano kupeno e od privatno lice vo Germanija (prv gazda) i so vozenje e doneseno vo Makedonija.Voziloto ima mnogu oprema:

-Panorama krov (se otvara i zatvara na dugme)

-ABS i ESP za kochenje i protiv prolizguvanje

-Klimatronik (odlichno ladi)

-Elektrika na site prozorori, i retrovizori

-Centralno zakluchuvanje (so zakluchuvanje se zatvaraat i retrovizorite)

-Fabrichko radio so CD i kontroli na volan

-Bord komijuter

-Greachi na predni sedishta

-Volanot se shteluva po visina i vozachkoto sedishte

-Zadnata klupa e deliva so moznost za sedum sedishta

-Parkink senzori (pozadi)

-Xsenon Svetla

-Zadnite stakla se fabrichki zatemneti

-prohromska maska i hologenki (Voziloto e redizajn verzija)

-4 novi gumi CONTINENTAL

-Servisna knishka za site kilometri momentalno ima 215000km koga e doneseno vo Makedonija promeneti se masloto i filtrite

-Dva klucha

-10x AIRBEGS

-Krovni Drzachi

-Fioki pod prednite sedishta

-I druga oprema

-Na voziloto mu se sredeni dokumentite do registracija i moze da se vidi vo sekoe vreme i proba

Bez zameni.

Информации за огласувачот

Bojan Zhivkovski
070740528