Персонализирани подароци

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Персонализирани подароци и рекламни материјали
Персонализирани чаши, сложувалки, кожни привезоци, подметачи, отварач за пиво и ред други работи
Повеќе инфо на 071 762 655
Александар

Personalizirani podaroci i reklamni materijali
Personalizirani chashi, slozuvalki, kozni privezoci, podmetachi, otvarach za pivo i red drugi raboti
Poveke info na 071 762 655
Aleksandar

Информации за огласувачот

Aleksandar Ivanovski
071762655