Персонал за продажба

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Карпош

SAMAD.mk Вработува!
Поради проширување на нашиот тим имаме потреба од 3 вработени на работна позиција: Персонал за продажба.
➡️Сите заинтересирани кандидати својата Професионална Биографија (CV) може да ја достават на нашата е-маил адреса.

SAMAD.mk Vrabotuva!
Poradi proshiruvanje na nashiot tim imame potreba od 3 vraboteni na rabotna pozicija: Personal za prodazba.
➡️Site zainteresirani kandidati svojata Profesionalna Biografija (CV) moze da ja dostavat na nashata e-mail adresa.

Информации за огласувачот

Samad - www.samad.mk
075203345
075391391