Стан во Пелагонка 2

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 4,960 мкд / 80
Соби: 1
Локација: Битола, Битола

22m2 so wc , klimatiziran

Информации за огласувачот

Aleksandar Poposki
078537207